Hogyan jelentkezhetsz hozzánk

Három lépésben:

 • Küldd el az önéletrajzod a This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címre.
 • Felhívunk és időpontot egyeztetünk
 • Vegyél részt egy személyes interjún és nézz szét az új munkahelyeden

A személyes interjúnak része egy kötetlen beszélgetés majd kapsz néhány gyakorlati feladatot is, melyek a megszerzett tudásod és a gondolkodásod tesztelik. Mivel nálunk nem csak a feladatok végrehajtása, hanem annak megtervezése is a csapat feladata, olyan új kollégákat szeretnénk bevonni magunk közé, akik számára nem teher, hanem élmény a megoldás kidolgozása.
Minden egyes lépés után értesítünk róla, hogy mi lesz a következő teendőd, és ha esetleg nem jutottál tovább, akkor is visszajelzést adunk arról, hogy mi volt a probléma, ezzel is segítve, hogy máshol több sikerrel próbálkozhass.

Hogyan indul a karriered

Az első héten megpróbálunk minden üzletágat bemutatni, hogy megismerd a munkatársaidat és betekintést nyerj a különböző feladatokba. Ez neked és nekünk is segít a későbbi orientációban. Ezután közösen keresünk neked egy mentort, aki elmondja mi a pontos feladatod, hozzá bármikor fordulhatsz a jövőben felmerülő kérdéseiddel. Hol szoktatok ebédelni, jöhetek-e farmerben, miért nem enged be a reverse proxy, stb. Segítünk és odafigyelünk egymásra.
Az első pár hónap után azt fogod érezni, hogy többet tanultál nálunk, mint az egyetemi éveid alatt, és egyre inkább élvezni fogod, ahogy mind nagyobb önbizalommal oldod meg a felmerülő problémákat.
Tapasztalt fejlesztőként pedig azt élvezed majd, hogy egy olyan cégnél dolgozol, ahol nem a papíron leírtaknak akarunk megfelelni az átadott fejlesztésekkel, hanem a valós üzleti igényeknek. Semmi sem pótolhatja az érzést, hogy értelmes munkát végzel, amelyben jól működő, hasznos rendszert fejlesztettél ki és adtál át, amit értékelnek a felhasználók.

Hogyan fejlődhetsz

A szervezeti rendszerünk a ti képességeiteken alapszik. Lényegesen nagyobb mozgástered lesz, mint egy átlagos multinál. Nálunk nem kerülsz dobozba és nem te idomulsz a policyhoz, hanem te alakíthatod a céget, hozhatsz be új ötleteket, akár egy teljes üzletágat. Rugalmasan reagálunk a változásokra és felemeljük a tehetségeket. Van olyan fejlesztőnk, aki még a gyakorlati ideje alatt, a diplomája megszerzése előtt lett csoportvezető. A K+F üzletágunkban pedig olyan úttörő jellegű kutatás folyik, mely szakmailag nem csak kihívás, hanem kiváló referencia is.
Cégünk nagyobb informatikai cégek beszállítója, így agilis munkavégzéssel bekerülhetsz olyan fejlesztői környezetbe is, ahol nagyvállalati módszerekkel ismerkedhetsz meg. A teljesítményedről folyamatosan visszajelzést adunk, ennek alapján követheted fejlődésedet, folyamatos visszajelzést kapsz munkádról és nem csak szakmai, hanem soft-skill képességeidet is erősítheted.
Összességében olyan hatékony munkakörnyezetbe és kultúrába kerülsz bele, melyben folyamatosan új kihívásoknak kell megfelelni, minden alkalommal valami újat kell megtanulni és alkalmazni. Próbálj ki új dolgokat, fejleszd magad és lehet, hogy kis idő elteltével már te tanítod a többieket.

Amit kínálunk

 • Stabil munkahely
 • Általad választott mobiltelefon
 • Nyitott vállalati kultúra, összetartó csapat
 • Folyamatos fejlődési lehetőség
 • Kiemelkedő fizetés
 • Kötetlen munkaidő (amennyiben a futó projektek keretében van rá lehetőség)
 • Negyedévente eredményprémium
 • Kávé, tea, gyümölcs
 • Fizetett ORACLE képzés és vizsga
 • Oktatási keret további képzésekkel, melyeket a vezetőddel közösen határoztok meg
 • Prémium magánegészségügyi biztosítás és ellátás
 • Home office (amennyiben a futó projektek keretében van rá lehetőség)
 • Fizetett angolóra
 • Vállalati események (közös reggelik, kerti parti, évzáró vacsora, rafting…)

Személyes karriertervezés

Bár a sorsod a te kezedben van, mi mindenben segítünk neked.
Megismerjük erősségeidet, és a meglévő munkakörök követelményein túl a jövőbeli elvárásokhoz is alkalmazkodva fejlesztjük tudásodat, kompetenciáidat.
Megalapozzuk szakmai karriered és gondoskodunk folyamatos fejlődésedről. Részletes teljesítményértékelési és motivációs rendszerünkkel visszajelzést kapsz munkádról, támogatjuk karriercéljaid elérését.
Időnként pusztán a feladatok rugalmas átszervezésével biztosítjuk az előrelépést és/vagy a fejlődést. Egy másik munkakör vagy projektmunka (esetleg nagyobb döntési jogkörrel és felelősséggel) új kihívást jelenthet számodra, ha készen állsz rá.
Az egyes projektek megvalósítása alatt nemzetközi nagyvállalati megbízóinkkal, üzleti partnereinkkel dolgozhatsz együtt, új módszertanokat, üzleti kultúrákat ismersz meg, miközben rengeteget tanulhatsz, fejlődhetsz.
Kiszámíthatóvá tesszük a cégen belüli jövőt, perspektívát kínálunk, és személyes karriertervezéssel segítjük a szakmai fejlődésed.