Digitális transzformáció

A digitális transzformáció nem egy iroda papírmentes működését jelenti, hanem egy fundamentális változást a cég alkalmazottai, vásárlói és meglévő partnerei számára. Az eredménye a bevételek és a hatékonyság növelése, azonban a felületes megközelítés következménye a hibás dokumentumok, fölösleges erőforrásigény, valamint anyagi veszteség lesz.

Hogyan támogatjuk mi a digitális átállást

A 4D Soft Kft. olyan IT-szolgáltatásokat nyújt ügyfeleinek, amelyek lehetővé teszik számukra a digitalizálás által kínált lehetőségek (AI, machine learning, IoT) feltárását és felhasználását.

Megoldásaink támogatják a bimodális IT átállást, melyben az IT-fejlesztést felosztjuk egy hagyományos, megbízhatóságot előtérbe helyező, valamint egy másik, digitalizációra és hatékonyságnövelésre fókuszáló részre, így menet közben alkalmazkodhatnak a partnerek és a munkavállalók. Nem feltétlenül a gyors átmenet, hanem a kompatibilitás lesz a lényeg, így ütemezni tudjuk az átalakítást, méretezhető lesz a szoftveres és hardveres rendszer. Ezzel a fokozatos átállással lehetőséget teremtünk a diszruptív technológiák innovációjára és a növekedés beindítására, miközben a stabil háttér biztosítja az erőforrásokat és a tartalékokat. Az új technológiákat úgy lehet kipróbálni, hogy közben nem sérül meg a cég napi rutinja, valamint az üzleti partnereket is fokozatosan lehet bevonni a folyamatokba.