Üzleti elemzés / Megoldástervezés

Szakembereink felmérik a jelenleg működő rendszereket, pontos igényleírást és funkcionalitás követelménylistát készítenek, majd erre alapozva adunk ajánlatot. Az alapos előkészítés eredményeként a szerződéskötés idején már egyértelmű, hogy a fejlesztés mennyibe kerül, és hogy a megbízó mit a kap a pénzéért cserében.

Üzleti folyamatok definiálása és megoldástervezése esetbemutatás

Probléma

A technológiai háttér és a rendelkezésre álló erőforrások felmérése után végigvettük a felhasználók és a szolgáltatások lehetséges körét, valamint felépítettük az átlátható és hatékony működéshez szükséges logikát, majd további vendorok bevonásával elkészítettük a fejlesztést megalapozó integrált HLD-t.

Eredmény

Egy mind mobil, mind web felületen kiemelkedő értékeléssel bíró felület, mely képes volt bevonzani a felhasználók túlnyomó részét. Jelentősen csökkent a társaság emberi erőforrás szükséglete, az automatizált folyamatok felgyorsították az ügyintézést. A felhasználói élmény és a felületen egységesen megjelenő szolgáltatások elérése odaterelte a felhasználókat és növelte az értékesítést.