Fejlesztési referenciák

Danubia Szabadalmi és Jogi Iroda - 1990 óta van folyamatos szerződéses kapcsolatunk komplex ügyviteli folyamatok támogatására.

Egis - iparjogi rendszer fejlesztése, karbantartása.

Elmű Nyrt. - 2016 óta dolgozunk együtt az alábbi területeken:

  • Legacy vállalatirányítási rendszerek Java alapú webes technológiával való kiváltása.
  • Szerelői mobil alkalmazások fejlesztése.
  • Saját fejlesztésű szerelői nyilvántartási rendszerek bevezetése.
  • Hatékonyságnövelő üzleti intelligencia fejlesztések.

K+F referenciák

Horizon 2020A 4D Soft Kft. a hazai K+F pályázatokon kívül több Európai Uniós projektben is részt vett, melyek a következők: Component+ (FP5), DILIGENT,PLASTIC (FP6), D4SCIENCE és D4SCIENCE-II, ETICS/ETICS 2 és  SCI-BUS (FP7)

A SCI-BUS az eScience (kémia, biológia, fizika, szeizmológiai, orvosi, stb.) nagy számításigényű webes applikációk számára portál, workflow és felhő alapú technológia fejlesztése. A 4D Soft Kft. szerepe a tesztautomatizálás webes applikációk részére, valamint a már üzemben lévő build és teszt portálhoz felhőben lévő (távoli gépeken futó) build szerverek hozzáadása volt.

Az ETICS és az ETICS2 projekt a genfi nagy hadronütköztető hatalmas adatmennyiségének feldolgozását biztosító EGEE projekt minőségbiztosítása érdekében indult. A feladat a CERN nagy számításigényű fizikai alkalmazásai számára build és teszt szoftver fejlesztése volt. A 4D Soft Kft. feladata a webes Build Portál tesztelési alrendszerének fejlesztése, nyílt forráskódú teszteszközök pluginként való integrálása, valamint tesztelési módszertanok kidolgozása volt.

A Plastic projekt célja mobil eszközök (telefonok, speciális orvosi eszközök, stb.) számára kidolgozott tesztelési módszertan volt. Cégünk az ISTI CNR olasz kutatóintézettel közösen fejlesztett modell alapú Java-s rendszert.

A Diligent, D4Science és D4Science II  projektek célja a tudományos e-infrastruktúra (üzleti, kormányzati és tudományos oldalú háttérinfrastruktúrával) megvalósítása, amely lehetővé teszi a kutatók számára, hogy a tudományos együttműködésekre és közös kutatási kihívásokra is komolyabb figyelmet fordíthassanak. A projektben az alaptesztek elvégzése, illetve tesztelési stratégia és tesztelési útmutatás a projekttagoknak volt a feladatunk.