Értékeink

Minőség

Kizárólagos mércénk a szakmai teljesítmény. Nálunk nincsenek kifogások és lekésett határidők, mindig leszállítjuk, amire vállalást teszünk.

Megbízhatóság

Elkötelezetten képviseljük partnereink érdekeit, hosszútávú kapcsolatok építésében hiszünk.

Partneri kapcsolat

Ügyfeleinkre partnerként tekintünk, akiért felősséggel tartozunk, akivel megegyeznek a céljaink és együtt dolgozunk azok elérésén

Értékteremtés

Munkánk elsődleges célja mindig a felhasználók valós céljainak és érdekeinek megismerése és kiszolgálása.

Szakmai tisztesség

Igen, még létezik.

Átláthatóság

Az ügyféllel tartott kapcsolat személyes és bürokráciamentes. Az ügyfeleket tájékoztatjuk, hogy milyen problémával milyen csatornákon, kihez forduljanak, de bármely munkatárs, vagy vezető érdemben meghallgatja a hozzá forduló ügyfelet. A belső kommunikáció szabályai biztosítják, hogy gyors és hatékony intézkedés szülessen a problémák megoldására. A felmerülő problémákat nyitottan kommunikáljuk az ügyfelek felé.

Technológiai innováció

A megadott technológia és programozási irányelvek használata egy adott projekten belül minden fejlesztő számára kötelező. Többek között ezzel biztosítjuk, hogy a fejlesztők szükség esetén folytatni tudják egymás munkáját.
Alkalmazott technológiánkat a legjobb nemzetközi gyakorlatot követve és saját tapasztalatainkra támaszkodva folyamatosan fejlesztjük. Az eddigi főleg Java technológiákra épülő fejlesztéseinket kiterjesztjük az új Java alapú fejlesztési nyelvek, ill. Javascript technológiák, microservice fejlesztések felé.

Céljaink

Célunk egy olyan stabil, nyereséges szoftverfejlesztő vállalat működtetése, amely a képzett szakértői gárdának köszönhetően maximálisan kiszolgálja a nagyvállalati igényeket, ill. olyan munkahelyi környezet kialakítása, amelyben az alkalmazottak biztonságban érzik magukat, és hosszú távon el tudják magukat kötelezni a cég mellett.

Célunk egy olyan technológiai eredmény felmutatása, amely kiemel minket a többi szoftverfejlesztő cég közül.

Céljaink elérésének fontos eleme az innováció, amihez számos magyar és európai uniós pályázatot nyertünk, melyek a prototípus létrehozásától az üzleti szoftver készítéséig támogatják a fejlesztést.
Különös gondot fordítunk egy jó infrastruktúrájú és mentalitású munkahely kialakítására.
Kiaknázzuk a tapasztaltabb munkatársak és az innovatív fiatalok sajátos értékeinek, képességeinek ötvözetével nyerhető előnyöket, amivel dinamikus és átgondolt működést tudunk biztosítani. Az elmúlt közel 30 évben nagyon sok munkatársat tudtunk megtartani, de ugyanilyen fontos, hogy az egyetemről kikerült fiatal pályakezdőket is integrálni tudjuk gyakornoki programokon, diákmunkákon keresztül.

Az informatikai rendszerek következő nagy kihívása a nagy monolitikus vállalati rendszerek microservice architektúrára történő átállítása lesz. Meg kell találnunk azt a vevőkört, akik hajlandóak ezen rendszerek átalakítására áldozni, hogy egy korszerűbb, jobban skálázható, nagyobb performanciát biztosító, könnyen telepíthető rendszerhez jussanak