Sikeres fejlesztéseink háttere

Precíz előkészítés:

Folyamatosan konzultálunk ügyfeleinkkel, felmérjük a rendelkezésre álló informatikai hátteret és erőforrásokat, majd ennek ismeretében teszünk hosszútávon működőképes javaslatokat. Ajánlataink és szerződéseink a részletesen elkészített dokumentáció alapján készülnek.

Professzionális munkavégzés:

Pontosan definiáljuk az üzleti igényeket leírjuk le a fejlesztések működését, megjelenését, és funkcióit. A projektek teljes életútját végigkövetjük az üzleti elemzéstől a tesztelésen át az üzemeltetésig. A felelősség hárítása helyett a feladat megoldására koncentrálunk.

Partneri hozzáállás:

Az indikatív ajánlattételhez szükséges felmérés elkészítését presales tevékenységben ingyenesen végezzük el, így a döntéshozatalhoz már rendelkezésre áll egy közelítő becslés. Aktívan kommunikálunk a megbízó szervezeti egységeivel, hiszen csak így lehet valóban sikeres az együttműködésünk.

A fenti pontok eredményeként a 4D Soft Kft fejlesztéseiben nincsenek felesleges funkciók és kiadások, pontosan felmérjük a valós üzleti igényeket és azt határidőre, a szerződésben rögzített összegért leszállítjuk.