Hogyan dolgozunk

Hiszünk abban, hogy egy céget elsősorban az általa végzett munka minősége határoz meg. Fejlesztéseink és üzleti kultúránk célja az, hogy partnereink jövedelmezően használják és elégedettek legyenek termékeinkkel.

A 4D Soft Kft. által eddig véghezvitt projektek közös ismertetőjele az elégedett ügyfél. Sok cég elköveti azt a hibát, hogy a gyors szerződéskötés érdekében kapkodva, rosszul megfogalmazott feladatra ad árajánlatot és így kezdi meg a fejlesztést. Ezzel a módszerrel is el lehet érni, hogy elégedettek legyenek a megbízók – amíg el nem kezdődik a tényleges munka. A 4D Soft Kft. a megbízóval közösen minden egyes projekt esetében pontosan definiálja, az elvárásokat és a prioritásokat. A projektek előkészítésénél feltárjuk az összes korlátot és lehetőséget, ezzel minimumra csökkentve a megbízó kockázatát, aki tökéletesen tisztában lesz vele, hogy mikor és mit kap a pénzéért. Hosszú távon gondolkozunk és a nyereséges működésre való törekvésünk mellett is tiszteljük annyira partnereinket, hogy az ő nyereséges működésüket is szem előtt tartsuk.

További hozzáadott értékünk, hogy nem csak az IT oldalt, hanem a teljes cég érintettségét figyelembe vesszük. Az üzleti oldal egy fejlesztés kapcsán kívánalmakkal és igényekkel jelenik meg, melyet az IT oldalon rendelkezésre álló keretek közt kell megvalósítani. A 4D Soft Kft. olyan szintézist alakít ki, melyben mindkét oldalt megértve és folyamatosan tájékoztatva alakítja ki, majd szállítja le az optimális megoldást.

Tapasztalatunkkal és alkalmazott módszereinkkel biztosítani tudjuk a határidők tartását, jelentősen csökkentjük a tesztidőszakot és szinte nullára redukáljuk az utólagos korrekciót igénylő funkciókat.

Vissza