Kiemelkedő eredmények a K+F és termékfejlesztési területen

Új pályázatot nyertünk termékfejlesztés céljából. A 2 éves projekt 2018. júniusban indul.

Projekt alapadatok: Jidebug Plus - VEKOP-2.1.1-15-2016-00041

Összköltség: 326 740 000 Ft.

Céljaink elérésének fontos eleme az innováció, amihez számos magyar és európai uniós pályázatot nyertünk, melyek a prototípus létrehozásától az üzleti szoftver készítéséig támogatják a fejlesztést.

A Jidebug Plus eredményeként a távoli környezetben a hibakeresés más lesz, mint előtte volt. A fejlesztők sokkal egyszerűbben megtalálják a programhibákat:

  • a kódot instrumentáljuk, azaz megfelelően módosítjuk, hogy felvegye a naplózott (log) adatokat, anélkül hogy bármely szerver futása leállna
  • a naplózott adatok összegyűjtése egy központi gépen
  • a felvett adatok szétválasztása felhasználók, session-ök és szálak alapján
  • a szétválasztott futtatások lokális gépen történő hibakeresése, ahol a futás adatait követhetjük előre és visszafelé
  • az egyes felvételek közötti különbségek meghatározása – ezt a funkciót a jelenlegi Jidebug is tartalmazza, csupán a megváltozott követelményeknek megfelelően átírandó

A projekten 5 fejlesztő fog dolgozni. Ha érdekeli az innováció és szereti a szakmai kihívásokat, akkor keressen fel minket!


Miért minket válasszon

Cégünk 25 éve stabilan működik. Ezalatt az idő alatt igyekeztünk feladatainkat határidőre és magas minőségben átadni. Mint innovatív és kreatív cég, mindig meggondoltuk, hogyan lehet az adott munkát a legjobb módszerrel és leghatékonyabban elvégezni. Agilis módszertannal dolgozunk, ügyfeleinket bevonva a jó megoldás kialakításába.

Amennyiben érdeklik önt a szolgáltatásaink, vagy termékeink kérjük keressen fel minket további részletekért.

Tesztelés

Karbantartható DESKTOP, WEB és MOBIL tesztautomatizálás.
Egyedi teszttervező módszerünk segítségével tesztjei optimálisak lesznek, ráadásul a hibák jelenetős része megelőzhető. Kulcsszó alapú API tesztelési módszerünkkel közvetlenül az üzleti logikáját teszteljük. Nálunk a GUI tesztelés is kulcsszó alapú.

Részletek (EN)

Fejlesztés

Komplex üzleti alkalmazások elkészítését vállaljuk a tervezéstől a kiadásig, továbbá a karbantartást az életcikluson keresztül. Szakértőink a technológiák széles körében járatosak, fő kompetenciánk a Java és annak technológiái.

Részletek